Reserveren

 

Het is mogelijk een tafel te reserveren in onze strandbar of op het terras. Verwacht je aan een All Day Food menu dat met de seizoenen mee verandert. Net als het interieur én het uitzicht!

Reserveren in de Strandbar (tot 12 personen)

Tijdens de zomermaanden is de strandzone betalend: redders worden voor jullie ingezet, het strand wordt dagelijks proper gemaakt en de douches & het sanitair worden ter beschikking gesteld. Wens je gebruik te maken van deze accomodaties, dan is de strandzone betalend.

Wens je enkel een hapje te komen eten op ons strandterras? Dan kan je - mits een reservatie - elke dag van 10:00 t/m 22:00 (keuken open tot 21:00) terecht in onze strandbar!

Grote groepen (+12 personen)

Reserveren kan tot 12 personen. Wil je een tafel reserveren voor een grotere groep? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen spoedig contact met je op.

Reserveren in de Zomerbar

Een verjaardag vieren met een groep vrienden of familie? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we houden enkele m² Zomerbar voor jullie vrij! Eigen drank en/of eten is niet toegestaan.

Privé event

De strand- of zomerbar afhuren? Een event organiseren elders op het domein? Informeer hier naar de mogelijk- & beschikbaarheden.

Schooluitstap

Met je school op visite in het Sport Vlaanderen Hofstade domein en op zoek naar een plek om jullie lunch te nuttigen? Reserveer hier je picknickbank!

Opgelet: Dit is een reservatie aanvraag. We bevestigen je reservatie via mail (van maandag t/m vrijdag 09:00-18:00). Liever een medewerker spreken of reserveren tijdens het weekend? Bel ons op: 015/48.03.02

Voor & -achternaam *
Voor & -achternaam
Datum reservatie *
Datum reservatie